Over Ons

Wij zijn een bedrijf dat sinds enig jaren gespecialiseerd is in de verkoop van hairextensions en haar producten via het internet. Met onze ervaring in de e-commerce bieden wij kwaliteit van producten aan, tegen de goedkoopste prijs.

Extensions wat wij verkopen zijn van 100% human hair en zijn remy gesorteerd. Wij garanderen dat u de extensions kunt ontkleuren,kleuren,fohnen,stylen en krullen.

Tevens hebben wij een kapsalon (Sevilshairplace) waar u voor een scherpe prijs de extensions kunt laten inzetten.

Sevilshairplace biedt u de mooiste en beste kwaliteit haarverlenging voor een betaalbare prijs. Bij Sevilshairplace krijgt u 3 maanden garantie op het plaatsen van de extensions. Sevilshairplace heeft al enig jaren ervaring in het diverse haarverlenging en haarvermeerdering systemen. Uw haar zal dan ook op een verantwoorde werkwijze verlengd worden. Zo zetten ze bij Sevilshairplace de microring hairextensions al voor maar €0,50 per stuk en de matten per baan voor maar €12,50.

Voor meer informatie over Sevilshairplace en het inzetten van extensions kunt u op de facebook pagina www.facebook.nl/sevilshairplace of de website www.sevilshairplace.nl kijken.

Onlineextensions.nl © 2019